lördag 21 juni 2014

Mangocurry sill

Vill man smaka en annorlunda sill till midsommaren kan man testa den här!

Du behöver:
1 förpackning 5-minuterssill, ca 420 g
1/2 mango, helst omogen
2 1/2 dl crème fraiche
1 st färsk lök
1/2 dl hackad färsk gräslök
2 tsk mangocurry (t ex Santa Marias)
2 krm gurkmeja
1 krm grovmalen svartpeppar
Gör så här:
Låt sillen rinna av och skär den i så stora bitar du tycker är bäst
Strimla löken tunt, skiva mangon i långa smala bitar
Blanda lök, mango, gräslök, mangocurry, gurkmeja, peppar och crème fraiche
Vänd ner sillen
Låt stå i kyl minst ett par timmar innan servering så smakerna blandas väl

Servera tillsammans med allt annat som är gott till midsommarbordet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar