En supergod förrätt till festligare middagar!
Tina upp humrarna
Dela humrarna i två delar, plocka bort magsäcken
Gröp ur köttet från svansen och klorna, hacka i bitar
Rengör skalhalvorna
Sätt ugnen till 225 grader
Fräs schalottenlök och efter någon minut vitlöken i olja
Blanda i en skål kokosgrädde, Cognac, ströbröd, cayennepeppar, ost, löken och köttet från humrarna
Fyll skalarna med massan och gratinera i ugnen tills osten fått färg
Servera omgående med en god mousserande vin till
Gröp ur köttet från svansen och klorna, hacka i bitar
Rengör skalhalvorna
Sätt ugnen till 225 grader
Fräs schalottenlök och efter någon minut vitlöken i olja
Blanda i en skål kokosgrädde, Cognac, ströbröd, cayennepeppar, ost, löken och köttet från humrarna
Fyll skalarna med massan och gratinera i ugnen tills osten fått färg
Servera omgående med en god mousserande vin till
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar