2 gröna äpplen, urkärnade, skalade, skurna i bitar
3 selleristjälkar, fint strimlade
20-25 kärnfria röda vindruvor, delade på hälften
2/3 dl valnötter, grovhackade
3 selleristjälkar, fint strimlade
20-25 kärnfria röda vindruvor, delade på hälften
2/3 dl valnötter, grovhackade
1 huvud romansallad
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 msk citronsaft
1 tsk dijonsenap
salt och vitpeppar
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 msk citronsaft
1 tsk dijonsenap
salt och vitpeppar
Gör så här:
Blanda crème fraiche, majonnäs, citronsaft och salt och vitpeppar ställ undan
I en skål blandas resten av ingredienserna tillsammans med dressingen
Lägg på en tallrik 1 eller 2 romansalladsblad och fyll med blandningen
Njut tillsammans med en god Chardonnay
Blanda crème fraiche, majonnäs, citronsaft och salt och vitpeppar ställ undan
I en skål blandas resten av ingredienserna tillsammans med dressingen
Lägg på en tallrik 1 eller 2 romansalladsblad och fyll med blandningen
Njut tillsammans med en god Chardonnay
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar