söndag 24 februari 2013

Gröna musslor i grön currypasta och kokosgrädde

Underbar god rätt som vi kopierade från en restaurang i Costa Rica

Du behöver för 6 personer:
2 st paket frysta gröna musslor
2 st paket kokosgrädde
1/2 kruka färsk koriander
1 bit färsk ingefära, riven
1 msk grön currypasta
1 st citrongrässtjälk
2 limeblad
olja
salt
ev vitlök

Gör så här:
Börja med att förberedda såsen
Koka upp kokosgrädden och blanda i currypastan
Lägg i citrongräs skuren i 3 stora bitar
Blanda i den hackade koriander, ingefäran och limebladen och salta efter smak
Rensa de upptinade musslorna, kasta de som ser inte fina ut
Hetta upp olja och värm upp musslorna, vill du ha i vitlök så är det nu dags att blanda i
När musslorna är varma blanda i såsen

Servera rykande het

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar