Paneer (finns i välsorterade butiker) ~200 gr
1 bit ingefära
2 vitlöksklyftor
2 st gröna chilifrukter
1 gul lök
6 tomater
500 g frysta ärtor
1 krm spiskummin
Salt
1 krm garam masala
100 g champinjoner
Så här gör du:
Stek paneer - skuren i bitar, spara undan
Hacka lök, vitlök och ingefära
Skala och hacka tomaterna
Stek rensade champinjonerna, ställ undan
Stek lök, när den börjar svettas lägg i vitlök och ingefära
Lägg i hackade tomaterna och låt puttra 5-10 minuter
Lägg i ärtorna, stekta champinjonerna ... och till sist den stekta paneeren!
Servera med ris! Glöm inte garnera med koriander!
Ljust öl eller Errazuriz Chardonnay Viognier passar utmärkt till!
Ljust öl eller Errazuriz Chardonnay Viognier passar utmärkt till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar