Du behöver:
4 skivor Dansk rågbröd eller vitt formbröd
200 g pilgrimsmusslor150 g bacon
Hovmästarsås
ev. gräslök eller dill för garnering
Gör så här:
Skär bacon i småbitar och stek, ställ undan
Skär musslorna 1 cm brett och stek i hög värme en kort stund
Skär brödskivorna i kvadrater eller rondeller
(Rosta brödet om det är formbröd du valt)
Lägg över brödbitarna de stekta musslorna
Häll sås över
Strö på baconet
Enklare finns inte... och det är garanterat gott! Du kan också garnera konstverket med några kvistar gräslök eller dill!
Serveras med en god öl eller varför inte... mousserande vin?!
Skär bacon i småbitar och stek, ställ undan
Skär musslorna 1 cm brett och stek i hög värme en kort stund
Skär brödskivorna i kvadrater eller rondeller
(Rosta brödet om det är formbröd du valt)
Lägg över brödbitarna de stekta musslorna
Häll sås över
Strö på baconet
Enklare finns inte... och det är garanterat gott! Du kan också garnera konstverket med några kvistar gräslök eller dill!
Serveras med en god öl eller varför inte... mousserande vin?!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar