Passar utmärkt som lättare lunch eller som en liten förrätt.
Receptet passar 2 personer till lunch.
Du behöver:
2 normalstora persimoner
1 buffelmozzarella
fäsrk basilika
havssalt
malen svartpeppar
2 normalstora persimoner
1 buffelmozzarella
fäsrk basilika
havssalt
malen svartpeppar
en god olivolja
ett surdegsbröd är gott till!
Gör såhär:
Skala persimonerna, dela på hälften och skiva. Lägg ut på tallriken.
Bryt sönder mozzarellan i lagom stora bitar och lägg på persimonerna.
Dekorera medbasilikablad.
Salta och peppra.
Ringla över oljan, du vill ha ett litet (elller stort) överskott, som du kan doppa brödet i.
ett surdegsbröd är gott till!
Gör såhär:
Skala persimonerna, dela på hälften och skiva. Lägg ut på tallriken.
Bryt sönder mozzarellan i lagom stora bitar och lägg på persimonerna.
Dekorera medbasilikablad.
Salta och peppra.
Ringla över oljan, du vill ha ett litet (elller stort) överskott, som du kan doppa brödet i.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar